Sommar, sol, blommor och trädgård

Gillar du att skapa en vacker trädgård?

sommar. sol, blommor och trädgård

Det är verkligen ett drömjobb. Du sysslar med att skapa tilltalande och hälsosamma miljöer. Du kan med ditt trädgårdsintresse och rätt trädgårdsdesign minska buller, skapa skugga på rätt ställen, förbättra vattenkvalitet, skapa förutsättningar för djurliv och skapa en lugn omgivning för stressade människor. Du kan få utlopp för din kreativitet, du får tillfälle att vistas mycket utomhus. Du behöver inte utbilda dig under flera år. Om du har en grund i ditt trädgårdsintresse, ett intresse för trädgårdar, om du redan kan eller har intresse av att lära dig mycket om växter och om du kan göra en seriös plan hur du ska gå vidare, ja, då har du stora chanser att lyckas forma en karriär baserad på ditt trädgårdsintresse som troligen börjat i din trädgård.

Läs mer om att jobba med trädgård här

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail