Jobba som modell – ett drömjobb för dig?

Jobba som modell i den nya modemarknaden?

Jobba som modell, ett drömjobb för dig, i den  nya modemarknaden,skulle du vilja jobba, som modell, i en sådan klänning

På en modeshow i New York för en tid sedan lanserades en klänning som ritats i samarbete mellan designern Michael Schmidt och 3D-arkitekten Francis Bitonti. Klänningen är gjord i 3D-design. Han byggde en 3D-modell av klänningen. Klänningen utgjordes av 2.633 länkar och den skrevs ut i 17 delar som sedan monterades manuellt. Skulle du vilja jobba som modell i en sådan klänning?

Enligt 3D-skrivarföretaget Shapeways designer Evangelist Duann Scott kan utskrifter ändra modemarknaden.
”Vi kan driva processen lite snabbare och införa nya material. När maskinerna är bättre kan vi göra kundanpassade kläder. Det skulle kunna bli möjligt att gå in i ett omklädesrum, få en 3D-skanning och sedan ett tryckt plagg till din passform.”

Är du intresserad av att bli modell? Här finns några tips

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail