Janne Josefsson kan bli pr-konsult enligt Svenska Dagbladet

Du kan också bli konsult (om du inte redan är det)!

du kan också bli konsult

Om du jobbar med kvalificerade tjänster eller produkter kan du öka dina intäkter genom att även erbjuda dina expertråd som konsult.

  • En författare kan ge råd till andra som funderar på att börja skriva.
  • Är du skicklig på att presentera dina tjänster eller produkter kan du t.ex. bli konsult i presentations- och säljteknik.
  • Driver du en antikaffär kan du erbjuda att du, som konsult, värderar delar av ett bohag.
  • Har du startat eget inom en speciell bransch kan du ge konsultråd till andra som vill in i samma bransch.
  • Är du en skicklig fotograf så kan de ge professionella konsultråd hur man fotograferar
  • Gillar du att jobba med trädgård kan du bli trädgårdskonsult
  • Osv.

Hur du lyckas som konsult beskrivs i boken.
Klicka på ”Bli professionell managementkonsult – 250 tips för managementkonsulter och andra konsulter”.
Där kan du läsa mer om bokens innehåll och beställa den om du vill.
Läsarna tycker om boken: 

Nu förstår jag bättre rollen som konsult
Efter att ha klivit av en dryga 16-årig karriär inom IT för ett stort företag, blev min tanke att jag kunde ta mina erfarenheter och bidra med dem som värde för andra företag som konsult. Efter att ha läst din bok så känner jag att jag bättre förstår rollen som konsult och vad jag kan förvänta mig, samt vad jag definitivt måste tänka på. Helt klart 5 stjärnor av 5 möjliga!(Andreas Bodin)

Köp boken, läs den och börja ta dig mot ditt mål
Jag har precis startat mitt konsultföretag och var i ett starkt behov av vägledning och råd för att veta hur och varför jag ska tänka eller agera som en konsult. Holger Wästlunds bok har varit en härlig bok att snabbt bläddra i, få svar på det jag söker efter och jobba vidare. Som ung och ny i branschen har det varit en värdefull tillgång att ha en tydlig och innehållsrik bok! Så skönt när författaren skriver direkt vad han tycker och tänker i stället för att linda in något i tjusiga ord. Holger har en lång erfarenhet och ett vänligt sätt att ge sina läsare goda råd längs med vägen mot ens karriär. Han säger verkligen hur det egentligen är och vad du kan behöva veta för att ta dig till ditt nästa steg. Så köp boken, läs den och börja ta dig mot ditt (del)mål! (Shirin Penam)

Användbara råd
Holger Wästlund har skrivit ”Bli professionell managementkonsult”. Han har många års erfarenhet av branschen och det märks. Boken innehåller 31 användbara råd om allt från hur man startar och planerar ett uppdrag till hur man hittar nya kunder och hur man prisförhandlar. Boken är välstrukturerad och lätt att slå i och ta till sig. Du får en bra överblick över dina alternativ, men samtidigt vågar författaren ta ställning och ge konkreta rekommendationer. (Helena LT)

Perfekt uppslagsverk

Holger Wästlunds bok ”Bli professionell managementkonsult” känns för mig som ett oumbärligt uppslagsverk. Holger har mycket lång erfarenhet från konsultbranschen, både som vanlig konsult och som VD för ett stort konsultföretag.
Boken är lättläst och innehåller inte mindre än 250 tips som konsulter på olika nivåer kan ha nytta av. Råden är utformade så att det inte bara är managementkonsulter som har nytta av boken utan även konsulter inom andra områden. Självfallet har inte alla användning av allt utan man får se boken som ett uppslagsverk att hämta kunskap och idéer ifrån.
Ska jag nämna några områden framför andra väljer jag: ”Hur du tar betalt som konsult?” ”Hur ett anbudsunderlag kan se ut?” och ”Tips på marknadsföring” för en konsult. (Torbjörn)

 

Läs om boken och beställ den här.

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail