Det bästa tipset för mig i den här kursen

Författaren Maria Bielke von Sydow

Bielke von sydow 300

har tagit webbkursen ”Allt om nyhetsbrev, e-brev och tipsbrev”. Hon skriver så här på sin blogg:

Webbkurser är på modet. Det är helt suveränt, man kan pausa när man har lust, se om och repetera, välja vilken tid på dygnet man vill titta!
Jag har precis genomgått Holger Wästlunds webb-kurs om hur man bäst gör sina egna e-brev, eller nyhetsbrev. Jag har länge varit på väg att göra egna nyhetsbrev men inte vetat riktigt hur jag ska gå till väga. Jag har faktiskt funderat i flera år! Nu har jag kommit så långt att jag har skrivit ett brev och klurat ut innehållet.

Det bästa tipset för mig i den här kursen har varit Holgers: 20/80 regel. Dvs. för läsaren relevant innehåll i 80% av nyhetsbrevet och maximalt 20% reklam för dina egna produkter/tjänster.

Läs vidare på  http://bielkevonsydow.blogspot.se/

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply