Professionell festfixare – ett drömjobb – lär dig mer om detta i en av våra webbkurser

Möt spännade människor och få tillfredsställelse med ditt drömjobb

 

 • Möt spännande människor.

 

När du jobbar med fester så kommer du att lära känna många spännande och intressanta människor. Dina uppdragsgivare, övriga som är engagerade i planeringen, artister och föredragshållare och, icke minst, gästerna.

 • Tillfredsställelse.

 

Om du satsar helhjärtat på att planera fester professionellt kommer du att få mycket erkännande, mycket beröm om det blir lyckat och du kommer få höra många spontana reaktioner från deltagarna. En del festfixare säger att arvodet inte är det väsentliga, det är all uppmuntran du får för ditt jobb som betyder något.

En fest är verkligen en engångsföreteelse. Om det inte blir bra kan du inte säga till dina gäster: ”Det blev inte så bra det här. Ni är välkomna tillbaka på måndag så gör vi om det hela. Nej, hela känslan när man ansvarar för en viktig fest är att planera, organisera, leda, samordna och kontrollera under lång tid i förväg. Sedan skall allt fungera under ett fåtal timmar. Förväntningarna är ofta stora och dessa förväntningar ska man helst överträffa.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail